OVERNIGHT OATS - TÄYDELLINEN AAMUPALA!

Mikäli Overnight Oats ei ole sinulle entisestään tuttu, kannattaa lukea tämä lyhyt esittely. Overnight Oats tarkoittaa sellaista mysli- tai kaurapuuroa, jota ei kypsytetä lämmössä. Sen sijaan ainekset sekoitetaan ja jätetään lepäämään yön yli jääkaappiin. Aamulla sinua odottaa täyteläinen ja maukas puuro - valmiina jääkaapissa. 

MAUSTETTU JÄLKIRUOKAPUURO

Kylmä puuro herkkulisukkeilla. Lisää Overnight Oatsiin vaniljaa, hedelmiä ja marjoja ja ripottele päälle pähkinöitä. hae inspiraatiota alla olevista resepteistä. Ja kokeile sitten itse, rohkeasti vaan!

Täyteläisemmän Overnight Oatsin valmistat lisäämällä hieman jogurttia, rahkaa tai jotain maidotonta samantyyppistä tuotetta.

Kaada sekoitus kannelliseen purkkiin tai muuhun astiaan, johon saa kannen tiukasti paikoilleen. Näin Overnight Oats kulkee mukanasi, jos aamulla on kiire tai stressi.

ILMAN SOKERIA TAI MAITOA?

Sokeriton Overnight Oats: Lisää puolikas banaani, hunajaa tai makeutusainetta, esim. Steviaa. Banaanissa on luontaista makeutta ja kaikenlaisia muita hyödyllisiä ainesosia. 

Vegaaninen Overnight Oats: Käytä kasvispohjaista juomaa - pähkinä-, kaura- tai suojajuomaa tai samantyyppisiä sekoituksia, jotka tuovat lisäaromia puuroon.