Kutsumme kehittämäämme kauraa AXA-kauraksi. Olemme yhdessä omistajiemme kanssa kehittäneet ja jalostaneet kauraa jo yli 100 vuoden ajan. Lue tästä, miksi se mielestämme on erityisen hyvää!
KAIKKI ALKAA SIEMENESTÄ…
Valitsemme kauramme huolellisesti ja käytämme ainoastaan itse kehittämiämme kauralajikkeita tuotteissamme. Kaura on jalostettu viihtymään Pohjolan ilmastossa, jossa sillä on tarpeeksi aikaa kypsyä ja imeä itseensä voimaa luonnosta.
…josta tulee jyvä…
Sadonkorjuun jälkeen kaura saapuu kauramyllyllemme, jossa koko jyvä otetaan hyötykäyttöön. Kuorista valmistetaan koko tehtaalle energiansa antavan höyrypannumme polttoainetta. Ydinosa höyrytetään ja litistetään kunnes sen paksuus ja puruvastus ovat kohdallaan.
…JOKA TEKEE HYVÄÄ!
Kaurassa on runsaasti liukoisia kuituja, jotka saattavat auttaa pitämään kolesterolin normaalitasolla* ja vatsan tasapainossa**. Lisäksi kaurahiutale on täysjyvätuote, jossa on paljon rautaa ja tiamiinia (vitamiini B1). Kaurahiutaleemme sopivat aamiaiselle puurona, myslissä ja granolassa sekä leivontaan ja välipalalle!
**Kaurahiutaleissa on betaglukaania, luonnonkuitua, joka saattaa auttaa pitämään veren kolesterolipitoisuuden normaalitasolla. Korkea kolesterolipitoisuus saattaa altistaa sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksille. Tarvitset 3 g kaurabetaglukaania päivittäin vaikuttaaksesi kolesteroliarvoon. Monipuolinen ja tasapainoinen ravinto ja terveelliset elämäntavat edistävät terveyttä.
**Kauran viljakuidut auttavat lisäämään suoliston sisällön tilavuutta.