Osallistuminen arvontaan on helppoa – täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille. Arvomme joka viikko yhden Leo’s Leikkimaan vuosikortin. Arvonta on voimassa viikoilla 2-14 vuonna 2020.

Lue lisää Leo’s Leikkimaasta tästä

Leikkiminen, touhuaminen ja seikkaileminen Leo’s Leikkimaassa alkaa hyvällä aamiaisella kotona. Kokeile 40 % vähemmän sokeria* sisältäviä uutuuksiamme AXA Havregott Mansikkaa ja AXA Havregott Mustikkaa. Täytetyt kauramuromme ovat ihanan rapeita pinnalta ja luontaisesti täynnä makua & väriä pakastekuivatuista marjoista. Leikkisät täytetyt kauramuromme maistuvat varmasti myös leikkimielisille vanhemmille!

 

*Verrattuna eniten myytyihin vastaaviin lasten muroihin

Täytä lomake ja lähetä se meille niin olet mukana arvonnassa!

 
Kummasta AXA Havregott -mausta pidät enemmän:

Kilpailuohjeet ja säännöt

1. Kilpailu-aika
Kilpailu on voimassa 6.1.2020 – 5.4.2020 (viikot 2-14 vuonna 2020) välisenä aikana.

Osallistumista kilpailuun ei hyväksytä ennen kilpailuaikaa tai kilpailuajan päättymisen jälkeen.

2. Kilpailuun osallistuminen:
Mene nettisivulle www.axa.fi/leos ja täytä siellä oleva kyselylomake.

3. Palkinnot

PALKINTO:
Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvomme joka viikko yhden Leo’s Leikkimaan vuosikortin, joka käy Suomen Leo’s Leikkimaa-pisteissä. kaksikymmentä. Yhden palkinnon arvo on 249 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

4. Palkinnon luovutus:
Arvonta suoritetaan joka sunnuntai 6.1.2020 – 5.4.2020 välisenä aikana (viikot 2-14 vuonna 2020) kaikkien osallistuneiden kesken arpomalla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon sisällä arvonnasta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

5. Kilpailun järjestäjä:
Lantmännen Cerealia Finland Oy, Salmisaarenaukio 1, 00181 Helsinki.

Kaikki tähän kilpailuun liittyvät kysymykset tulee ohjata sähköpostitse osoitteeseen: axa.kuluttajapalvelu@lantmannen.com

6. Järjestäjän vastuu:
Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

7. Osallistumiskelpoisuus:
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun valmisteluun. Kilpailuun osallistuminen edellyttää sitä, että osallistuja vastaa kaikkiin kysymyksiin asiallisesti. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

8. Arpajaisvero
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen mahdollisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

9. Rekisteritiedot ja henkilötietojen käsittely
Kilpailuun osallistuneet hyväksyvät Lantmännen Cerealia Finland Oy:n yleiset ehdot tietojen käsittelyyn. Katso rekisteriseloste tästä.

10. Tietojen julkisuus:
Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä, mikäli voittavat, ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

11. Viralliset säännöt
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.