Yhteystiedot

Miten voimme palvella sinua? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietomme löytävät alta. Mikäli kyse on tuotereklamaatiosta, käy sen tekeminen helpoiten käyttämällä tätä lomaketta.

Kuluttajapalvelu 

HUOM! Viikot 3.4 ja 5 aikana puhelinaika on suljettu. Me pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä sähköpostitse jossa olemme auki kuten tavallisesti kuluttajapalvelu.axa@lantmannen.com.

Lantmännen Cerealian sponsorointikäytäntö >>

 

Foodservice

Löydät yhteystietomme ja foodservicen kotisivut osoitteessa www.cerealiafoodservice.fi


Lantmännen Cerealia

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 25 000 ruotsalaista maanviljelijää, meillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Liikevaihtomme on 37 miljardia Ruotsin kruunua.

Pyrimme peltoresursseja ja erityisesti viljaa hyödyntämällä edistämään maatalouden elinvoimaisuutta. Parhaiten tunnettuja tuotemerkkejämme ovat AXAKungsörnen, GoGreenSchulstadGoohFinn Crisp, Vaasan ja Bonjour. Yhtiömme perustan muodostavat osaaminen ja arvot, joita omistajamme ovat kehittäneet vuosikymmenien ajan. Tutkimus ja kehitys sekä koko arvoketjun kattava liiketoiminta varmistavat, että voimme toimia vastuullisesti aina pellolta pöytään.

 

Press Jour Lantmännen Cerealia

Lantmännen Cerealiaa koskeviin kysymyksiin vastaa Emelie Bontesse de Filippis:
+46 10-556 98 21, emelie.bontesse@lantmannen.com.

 

Käyntiosoite:
Lantmännen Cerealia Oy 
Salmisaarenaukio 1 
00180 Helsinki