Davos-puuro
Täyttävä ja maukas välipala – tai vaikkapa aamiainen. Säilyy monta päivää jääkaapissa. Helppo valmistaa illalla. Runsaasti hedelmää ja marjoja.
Ainekset
- 4 dl AXA Mysli Fruit
- 4 dl maitoa
- 1 omena raasteena
- 1 dl rouhittuja hasselpähkinöitä
- 150 g hedelmiä ja/tai marjoja silppuna
- 2 dl luonnonjogurttia 3 %
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Tee näin
1. Raasta omena ja sekoita kulhossa kaurahiutaleiden/myslin kanssa. Aseta jääkaappiin yön yli.
2. Silppua hedelmät tai marjat seuraavana aamuna. Sekoita mysliseos ja jogurtti lautasella.
3. Purista hunajaa päälle. Koristele greipillä, kiivillä, hasselpähkinöillä ja luumuilla.